Kontakt os

Kom i kontakt med Neomesteren – vi er på Telefon, E-mail, Chat samt på Facebook/Instagram. Vi er klar til at hjælpe med Neo og B&O produkter.

Kontakt os via mail på

sales@neomesteren.dk

Vi bor her
Tjelevej 30B, 1
Herning
Danmark

GDPR information

NeoMesteren gemmer kun nødvendig oplysninger i kortest mulig tid.

På hjemmesiden gemmes ikke personfølsomme oplysninger. På Webshoppen er det nødvendig at gemme visse oplysninger for at kunne behandle din ordre.

Webshoppen gemmer de instastede oplysninger så længe produktets garanti løber.

Vi vurderer løbende de arkiverede oplysninger og tager stilling til, om de skal slettes.

Alle data er beskyttet på professionelle servere hos DanDomain og beskyttes i professionelle datacentre.

Neomesteren har adgang til disse oplysninger. Oplysningerne kan tilgås på lokale computere, som er beskytte af password. Desuden er lokalerne videoovervåget og der er lås på lokalerne.

Vi gør alt, vi kan, for at beskytte dine data på forsvarlig vis.

One thought on “Hvordan kontakter jeg Neomesteren

  1. Hi David, the first version of the product BM 7 Adapter will be released within few month. The first version will not have any possibilities for setting up surround sound. There will be a Power Link output to the Beolab 7 soundbar. You can of course connect more speakers via the Power Link – i.e. two front speakers (left and right). We will add the request to the product pipeline for the coming releases. Thanks, Best regards Rudi

 1. Hej Rudi,
  der er efterhånden flere henvisninger på Beoworld/Forum til jeres BM 7 Adapter.
  Jeg mindes, at du selv omtalte det kort dér for et stykke tid siden.
  Først hed det, at den kommer snart – nu ser jeg at den er listet som udsolgt på jeres hjemmeside.

  Hvornår kan man forvente at produktet er klart?
  Det vil sikkert interessere en del – ikke mindst på Forum’et.

  Hilsen
  Flemming

 2. God formiddag

  Jeg står og skal bruge en BM 7 Adapter til opgradering af mit gamle B&O 7-40 anlæg (Stander og Højttaler) sammen med LG C1 OLEDTV.
  Jeg kan se på jeres hjemmeside, at BM 7 Adapter er udsolgt, kan I oplyse, hvornår I forventer at få fremstillet yderligere?

  Jeg vil gerne her bestille:
  – 1 stk. BM 7 Adapter samt
  – strøm- og tilslutningskabler til BeoLab 2.

 3. Hello, I am in Australia and have a BV 7-40 on motorised floor stand with BL 7.4 and two non-B&O passive front speakers.

  I would like to upgrade with the BM 7 Adapter and LG C2 65 inch OLED, perhaps with the addition of a Lyngdorf TDAI 1120 to improve and simplify the setup.

  Is there any issue with supplying the product to Australia and how soon could I expect delivery?

  Best regards, Daniel

  1. We have sent a BM 7 Adapter and a VESA plate to Australia – we hope you will enjoy the product

 4. Skal Neo Radio kobles til en B&O Radio, eller kan den tilkobles til NL/ML converter og bruges som Line in, har idag en Beosound 4 men hvis den skulle gå i stykker. Den kobles til nettet, men hvad udgange er den monteret med. Håber den snart kommer savner DAB+ kanalerne.
  Hilsen Leif

  1. Neo Radio kan kobles direkte til din Beo4 og give dig streaming fra Internet (DAB) kanaler. Det hele kan betjenes med din B&O fjernbetjening. Vi forventer produktet tilgængelig i Q3/Q4 2022.

 5. Er det muligt at lukke lidt op for posen i forhold til de kommende produkter som NEO Convert og NEO Boost ?
  Lyder specielt interessant med NEO Convert 🙂
  Hvad kan man forvente af disse produkter og hvornår ?
  Jeg er total fan af Neomesteren og jeres geniale produkter 🙂
  Mvh Morten

  1. Hej Morten
   Vi glæder os til at udvikle produkterne færdig og vise dem til omverden.
   Desværre kan vi ikke åbne posen, før det er færdig – og på grund af travlhed med nuværende produkter og udviklingstiden kan du ikke forvente dem på marked før i 2023 – vi håber på foråret.
   Tak fordi du følger os og synes om vore produkter
   Hilsen Neomesteren

 6. Ich möchte gern einen Centerspeaker, 2 Frontspeaker und 2 Rearspeaker anschließen. Ist das möglich oder ist so etwas in der nächsten Zeit zu erwarten?

  1. Hi Michael, thanks for your interest in Neo products. The current version does not support surround sound. You can connect all speakers to Neo TV or BM 7 Adapter, but this does not make sense. We are looking into a possible upgrade with surround sound, but this will first be in year 2023. Thanks, best regards Neomesteren

 7. Hej med jer
  Jeg har et Boevision 7 setup, og vil gerne udskifte skærmen med et Samsung fjernsyn.
  Jeg kører det hele med et Apple TV, og både jeg og mine børn er glade for, at alt fungerer ud fra Apple TV remote – både fjernsyn tænder, og volumen styrers via den.

  Hvis jeg investerer i en Neo7 boks, og beslag, og connecter alt til Beovision 7 setuppet, vil min apple TV remote så stadig være i stand til at tænde og styre volumen, således lyd afspilles gennem beolab7 der er forbundet via TV med Neo7?

  1. Hej Tino, Neo 7 Adapter sidder mellem Beolab 7 og dit kommende Samsung TV. Det hele styres med en B&O fjernbetjening, des styring af menuer på Tv og lyden. Mange har ikke brug for Apple TV efter, da du kan installere en Apple App på dit Samsung. Apple fjernbetjening kan desværre ikke efterfølgende styre TV og lyd. Til gengæld kan du – hvis du fortsat ønsker at anvende en seperat Apple TV enhed – styre dette via HDMI CDC fra din B&O fjernbetjening. Hilsen Neomesteren

   1. Modtaget. Så forstået korrekt, så er det Neo7 der er styrende for kontrol af volumen og andre funktioner. Og input går IKKE gennem TV IR, og videre ud i systemerne.
    Jeg har allerede et Samsung TV med separat AppleTV enhed koblet til via HDMI CDC, som jeg styrer med AppleTV remote, og det er dette jeg blot forsøger at replikere, dog med tilføjelse af den gode lyd fra Beolab7.
    Har desværre ikke intentioner om at skifte fjernsynet ud lige foreløbig.

    Hvis jeg blot ønsker at smide TV lyd via TV og ned til Beolab 7 højtaleren, er det så et af jeres andre produkter jeg burde købe?

    1. Neo 7 Adapter giver dit styring af TV og lyd med en B&O fjernbetjening. Den giver også styring af en Beovision 7 stand. Endelig giver den lyd fra TV til Beolab højttaleren. Vi har også Neo TV – som ikke har styring af standen. Det er sikkert den du skal vælge, hvis ikke du vil styre standen.

 8. Hej med jer
  Sælger i en Vesa plade til BV 7.32 stand med en hul afstand på 400mm x 400mm?
  Kan kun se, at i har en plade med maks 300mm afstand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *