Om os

Fornyelse af dit gamle B&O udstyr med Neo teknologi

Opdateret teknologi betyder, at du genopretter glæden ved Bang & Olufsens produkter. Vores Neo teknologi moduler laver fornyelse af dit B&O udstyr og lader dig bruge det i mange år fremover.

Bang & Olufsen er kendt for deres kvalitets lydudstyr. Opdatering med Neo teknologi kan være en god måde at forny og forlænge levetiden for dit eksisterende udstyr.

Vi sikrer, at når du fornyer, vil dit Bang & Olufsen produkt ikke miste nogen af dets unikke egenskaber, som du er kommet til at værdsætte gennem alle disse år.

Neo er dansk udviklet

Neo teknologien er designet og udviklet af danske ingeniører, som har årtiers erfaring i lydbranchen.

Det er fantastisk at vide, at selvom du fornyer dit udstyr, vil du stadig kunne nyde den karakteristiske lyd og design, som Bang & Olufsen er kendt for.

Med Neo-teknologi kan du få glæde af dit lydudstyr i mange år fremover og holde trit med de nyeste teknologiske fremskridt.

Neo™ er bindeleddet mellem Bang & Olufsen udstyr og moderne teknologi

Neo™ er en banebrydende teknologiudvikling fra Neomesteren, der fungerer som bindeleddet mellem eksisterende B&O udstyr og moderne teknologi. Neo er designet til at give et nyt liv til dit pålidelige Bang & Olufsen udstyr ved at tilføje kraftfulde opgraderinger.

Med Neo kan du opleve, hvordan dit ældre Bang & Olufsen udstyr kan opgraderes og tilpasses moderne teknologi.

Du får mulighed for at nyde fordelene ved avancerede funktioner og forbedret ydeevne, samtidig med at du bevarer den æstetik og kvalitet, som Bang & Olufsen er kendt for. Det kan man kalde for fornyelse.

Med Neo teknologien kan dine Bang & Olufsen produkter opnå en fornyet modernitet og være up to date med de seneste teknologiske fremskridt.

Ved at kombinere Neo teknologien med dine eksisterende produkter forlænges deres levetid, hvilket også bidrager til at reducere det samlede spild fra disse produkter.

Uanset om det drejer sig om lydsystemer, højttalere eller andet Bang & Olufsen udstyr, kan Neo teknologien hjælpe med at skabe en enkel integration mellem dit eksisterende udstyr og moderne enheder som smartphones, tablets og streamingtjenester.

Dette giver dig mulighed for at nyde en forbedret brugeroplevelse og udnytte de nyeste teknologiske muligheder uden at skulle skifte dit Bang & Olufsen udstyr ud. Vi kalder det selv for fornyelse.

Se dit gamle B&O-udstyr blive opgraderet til moderne teknologi

Vores historie

Neomesteren blev stiftet i 2020 med det formål at udvikle, producere og sælge special tilpasninger og løsninger til udstyr fra Bang & Olufsen.

Vi er en flok mennesker, som alle har været ansat på B&O eller har udviklet produkter til B&O.

I øjeblikket er vi igang med nye produkter, som kan genskabe glæden på mange ældre B&O produkter. Udviklingen er i gang og det første produkt blev lanceret ved årsskiftet 2021.


Vi er flyttet i nye lokaler i Herning.

Neomesteren bor i lokaler i Herning med plads til udvidelse

I de nye lokaler har vi mulighed for udvikling af nye produkter samt efterfølgende produktion og pakning.

Vi sælger Neo teknologi, som er fornyelse af Bang & Olufsen produkter

Der er også plads til ekspansion nedenunder, hvis behovet for en fysisk butik kommer.

Hos Neomesteren er vi kla til ay hjælpe dig med innovative produkter