Neo Radio støtter forskellige B&O opstillinger med og uden masterlink

Neo Radio giver internet radio kanaler til B&O produkter, som har en både powerlink og masterlink forbindelse.

Det kan være Bang & Olufsen opstillinger med og uden masterlink – Neo Radio kan begge dele.

Har du en Beomaster, et Beocenter, en Beosound eller et Beocenter i stuen, så kan du lytte til alverdens internet radio kanaler på højttalere i stuen. Musikken er også tilgængelig i multi rum opstillinger, hvor master link sender lyden rundt i huset.

B&O produkter sammen med Neo Radio i en typisk stue opstilling

Neo Radio i en typisk stue opstilling med en Beosound

Her ses Beosound 3200 fra B&O, som er en typisk stue opstilling med de klassiske Beolab højttaler (ikke vist), eks Beolab 8000 eller Beolab 6000.

Neo Radio tilkobles via powerlink kabel til Beosound og du er klar til at lytte til internet radio kanaler fra hele verden.

Forbind enkelt produkterne med powerlink kabler. B&O bruger også RJ45 stikket (samme stik, som bruges på netværks kabler). Der kan anvendes egne kabler eller købes de nødvendige kabler på Neo Shop. Klik her for at komme til Neo Shop

Neo Radio anvender RJ45 powerlink kabel og de fleste B&O produkter bruger det 8 polede DIN power link kabel. På billedet er der vist et splitter kabel, som er meget anvendelig for at tilkoble både B&O audio produktet og en aktiv Beolab højttaler.

Der er selvfølgelig mange sammenkoblings kombinationer – total afhængig af din nuværende opsætning.

Her er vist med et splitterkabel.

Neo Shop mange forskellige powerlink kabler, som giver mulighed for at lave præcis den opstilling, du ønsker.

Neo Radio med splitter kabel for at forbinde både Beosound og Beolab højttaler

B&O var nogen af de første i verden med multirums løsninger. Allerede helt tilbage i 1995 blev multi rum en del Bang & Olufsen produkt porteføljen med løsningen Masterlink. Inden da var der allerede en løsning – dog mere simpel – med MCL link, som B&O produkterne også understøttede.

Link rum – det kan eksempelvis være køkken, badeværelse, soveværelse eller kontor – kan nu med masterlink lytte med på musikken i stuen (hovedrum). Linkrummene kan også styre husets anlæg med en Beo4 eller Beoremote One fjernbetjening – selv Beolink 1000, Beolink 5000 og Beolink 7000 kan anvendes. Neo Radio er klar til denne type opsætning med masterlink

Lyden bliver sendt rundt i huset med masterlink. Billede og video distribueres via coax kabel. Det er alt sammen kendetegnet ved Beolink – eller idag også kaldet B&O multirum.

Neo Radio i en typisk multirum opstilling med masterlink fra B&O

I en stuen med et B&O TV (eksempel her med Beovision 10), hvor de aktive Beolab højttalere er tilkoblet TV, og audio anlægget er tilkoblet TV med masterlink – kan Neo Radio også tilkobles.

Det er nu nødvendigt at tilslutte både powerlink og masterlink til Neo Radio.

I en sådan opstilling kan der lyttes til Internet Radio kanaler fra hele verden overalt i huset.

Musikken kan startes fra et hvilket som helst rum eller fra hovedrummet. Alt kan betjenes, som var Neo Radio integreret i B&O produkterne.

Det kræver et special kabel mellem Neo Radio og B&O masterlink. Kablet kan købes på Neo Shop og der er flere muligheder, så det passer til enhver nuværende opstilling.