Neo 7 Adapter – sådan installeres den

Neo 7 Adapter moderniserer Beovision 7 systemet fra B&O, hvor TV ikke længere er tidsvarende til nutidens streaming teknologi – du får Neovision

Læs brugervejledningen her

Verdens bedste lyd fra et TV

Neo 7 Adapter opdaterer Beovision 7 system med nyt tv - B&O tv fjernes

Derimod er både Beovision 7 standen og soundbaren (Beolab 7) tidsvarende og designet holder stadig. Soundbaren repræsenterer stadig noget af det bedste inden for lyd.

Systemet blev introduceret med ordene “Verdens bedste lyd fra et TV” – målet med Neo 7 Adapter er at bringe dette slogan tilbage til virkeligheden – bare med et nyt og moderene TV.

Med et moderne TV fra påmonteret på standen er Beovision 7 stadig et attraktivt tilbud til det moderne hjem. Vi kalder det Neovision 7.
Hele systemet betjenes fortsat med en Beo4 fjernbetjening eller en Beoremote One fjernbetjening. Helt perfekt.

Produktet Neo 7 Adapter arbejder sammen med en Beovision 7 stand (gulv, væg eller bord) samt et påmonteret TV fra firmaet LG, Samsung, Loewe, Philips, Sony, eller Panasonic.

Neo 7 giver nyt liv til Beovision 7

B&O tv’et er ikke længere tidsvarende i forhold til nuværende tv standard (MPEG-4), så Neo 7 Adapter gør det muligt at påsætte et nyt TV på standen, hvorved det samlede produkt kan betjenes med en B&O fjernbetjening – en Beo4 eller en Beoremote One.

Det samlede produkt – en Beovision stand, et nyt TV og en Neo 7 Adapter – gør det muligt at opgradere til et moderne sæt, som kan holde i mange år igen.

Lyden overføres fra tv’et digitalt til B&O soundbaren (Beolab 7.x), så højttaleren opleves på bedste mulig måde. Med en Beo4 eller en Beoremote One kan hele systemet betjenes og opleves næste som et nyt TV fra B&O. Det er muligt at dreje og vippe med TV’et.

Med andre ord kan den tidligere investering i et Beovision 7 system betale sig, idet glæden er genskabt med et Neo 7 Adapter kit.

Neo 7 Adapter boksen er bindeled mellem TV, Beolab 7 soundbaren og standen/vægholderen.

Neovision 7 - Neo 7 Adapter updates Beovision 7

Det nye system hedder Neovision 7

Neo 7 system med Neo 7 Adapter og Beovision 7 stand
Neo 7 system med Neo 7 Adapter og Beovision 7 stand

Hvis du genbruger Power Link kabel fra din tidligere opsætning, skal du købe en kabel adapter mellem det 8 polet power link og stikket i Neo 7 Adapter. Den kan købes på Neo Shop – klik her

Hvis du ikke har et Power Link kabel i forvejen, kan du købe den her – den har en længde på 0,5 meter. Klik her

Endelig kan du købe et Optisk Toslink kabel, hvis du ikke har én i forvejen – Klik her

Du kan tilslutte produktet til Internet via stikket “Internet”.

Sørg for at kablet er direkte koblet til din Internet forbindelse via en switch eller direkte i Internet modem. Med et tilsluttet kabel til Internettet kan Neo 7 Adapter opdatere softwaren til den sidste nye version.

IR betjening

Beovision 7 TV betjenes typisk med en Beo4 fjernbetjening, hvor IR (Infra Red) er styrings kommando mellem betjeningen og TV’et. Det foregår på samme måde med Neo 7 Adapter.

IR er lys, så det kræver, at Neo 7 Adapteren ser dette lys enten direkte eller via refleksioner fra væg, loft eller møbler.

Da Adapteren er placeret bag TV’et af æstetisk hensyn, så er det vigtig at Adapteren ikke dækkes til med kabler eller andet, som dermed vanskeliggør at IR kommandoerne når frem til Adapteren. Specielt de 2 åbninger på Adapteren må ikke dækkes til, da modtager dioderne sidder netop her. Forsøg at holde arealet rundt om adapteren så frit som muligt. Monter kablerne i kabelstrømper – det ser både flot ud, men holder også styr på kablerne, så IR modtagelsen ikke forstyres. Kabelstrømper kan købes på Neo Shoppen.

Det er også muligt at placere Neo 7 Adapteren et sted, som har direkte sigte mellem Adapteren og Beo4 eller Remote One. Det gør IR betjeningen meget nemmere og mere robust – ulempen er, at boksen således er mere synlig.

B&O fjernbetjeningen

Beovision 7 systemet fra Bang & Olufsen blev typisk leveret med en Beo4 fjernbetjening.

Et opdateret Beovision 7 systemet med et nyt TV kan betjenes med flere forskellige B&O fjernbetjeninger, men den bedste oplevelse opnås ved at anvende en Beo4 eller en Beoremote One.

Det er muligt at anvende Beo4 i version MkI eller MkII eller MkIII eller en Beo4 Navi. Betjeningen er lidt anderledes med disse fjernbetjeninger, end Beoremote One.

Andre B&O fjernbetjeninger, som Beolink 1000, Beolink 5000, Beo 5 og Beo 6, kan også anvendes, dog med begrænset funktionalitet.

Det anbefales, at læseren downloader manualer til B&O fjernbetjeninger, direkte fra B&O hjemmeside og læser dem grundigt inden brug. Det forudsættes i det efterfølgende, at brugerne forstår opsætning og den daglige brug af B&O fjernbetjeninger.

Inden daglig brug, er det nødvendig at tilpasse B&O fjernbetjeningen til det nye setup med et nyt TV. Spring derfor direkte til afsnittet om opsætning i denne manual før daglig betjeningen.

Læs mere detaljeret i produktet Betjeningsvejledning – klik her

Læs også “Sådan installeres VESA pladen”

Bemærk

Hvis ikke du selv har de nødvendige kabler mellem Neo 7 Adapter og dit TV, så kan de købes her i Neo Shoppen.

Du skal bruge:

1 stk optisk toslink kabel mellem optisk udgang på TV og indgang på Neo 7 Adapter – se her

1 stk Power Link kabel – her kan du vælge én af to mulige (du skal kun købe én af dem)

Mulighed A: 1 stk kabel konvertering til Powerlink – hvis du bruger nuværende power link kabel, så skal der påsættes en konverting mellem RJ45 og 8 polet – se her

Mulighed B: 1 stk Power Link kabel med RJ45 i den ene ende og 8 polet Power Link DIN i den anden ende – se her