Neo Radio – De 10 Internet Radio kanaler

Neo Radio - klar til dine B&O produkter. Internet Radio kanaler fra NeoStream

Neo Radio leveres med 10 installerede Internet Radio kanaler. Vælg selv dine egne kanaler fra NeoStream mere end 20.000 kanaler, så har du alt.

Neo Radio er fantastisk til musik og underholdning med over 20.000 tilgængelige Internet radio kanaler på NeoStream.

NeoStream tilbyder et stort udvalg af kanaler fra hele verden. Denne omfattende NeoStream database indeholder Internet Radio kanaler, og den indeholder mange af de tilgængelige DAB-stationer. Med så mange muligheder at vælge imellem, er du sikker på at finde din yndlingsmusik eller nyhedsstation hurtigt og nemt.

Sådan ser de 10 forud definerede kanaler ud. Du kan selv ændre kanalerne på NeoRadio.net og tilføje flere kanaler end de 10 pre-defineret.

NeoStream – databasen med alle kanaler

De 10 pre-defineret kanaler giver mulighed for at anvende Neo Radio straks. Prøv for eksempel at vælge FM kanal 9 for at streame fra mobilen via Bluetooth eller vælge FM kanal 10 for at afspille grammofonen.

Du kan nemt ændre dette på NeoRadio.net og dermed tilpasse opsætningen til lige netop dine ønsker og behov.

DAB eller DAB+ kontra Internet Radio kanaler

Hvis du tænker, at Internet radio kanaler ikke er dit ønske, men mere at du har brug for DAB eller DAB+ kanaler, så kan vi sige, at det stort set er det samme. De er begge streaming fra Internettet. DAB+ er fast og godkendte kanaler, mens Internet Radio kanaler er mere end DAB.

Hvad skal jeg så vælge ? Det er svært at sige.

Hvis du har brug for lokale Internet radio kanaler – for eksempel fra dit lokale samfund eller fra en bestemt egn af landet, så kan du ikke få det via DAB+ eller DAB – du kan derimod få det fra Internet Radio kanaler.

Der er +20.000 Internet Radio kanaler og der er relativ få DAB eller DAB+ kanaler.

Fordelen stukturen. De ændrer sig ikke umiddelbart og er faste, hvor radio kanaler er mere dynamiske.

Neo Radio - Der er 10 pre-installerede Internet radio kanaler fra NeoStream