Sådan installeres VESA pladen på BV 7-32 standen

Beovision 7-32 var det første B&O TV og stand, som blev lanceret i Beovision 7 serien. Få et VESA beslag / plade til standen og dit nye TV.

Sammenlignet med idag, er et 32″ B&O TV ikke længere attraktivt. Dengang var et 25″ og 28″ TV standarden. Med et nyt VESA beslag kan du påsætte nyt TV fra 32″ og op.

Det er stadig en fantastisk flot stand og Beolab 7-1 højttaleren spiller med høj kvalitet. Det kan derfor godt betale sig at opdatere standen med et nyt TV. og VESA beslag. Standen passer godt til dagens TV med størrelser som 40″ til 50″. Bredden på TV og Beolab 7-1 højttaleren skal gerne passe sammen.

Når Bang & Olufsen TV’et er afmonteret, så skal VESA adapter pladen fra Neomesteren påmonteres. Det er nemmest at montere VESA beslag på TV før montering på standen, men for illustrationens skyld, er VESA adapteren her vist monteret på en BV 7-32 stand.

Beovision 7-32 stand med VESA plade eller beslag fra Neomesteren samt en Beolab 7 højttaler

Montering af VESA adapter pladen på en Beovision 7-32 stand og montering af TV på VESA pladen er det samme, som montering på en Beovision 7-40 stand. Det kan læse her