Kunde løsninger og opsætning

Vores kundeløsning har til formål at fremvise potentialet i Neo-produkter.

Her vil du støde på løsninger fra tilfredse kunder. Denne liste udvides løbende, så brug denne side som inspirationskilde til dine egne løsninger.

Hvis du har spørgsmål om specifikke opsætninger, er vi mere end glade for at forbinde dig med de personer, der er anført nedenfor.

Neo 7

Neo 7 Adapter with an LG TV
Denne løsning er på en Beovision 7-40 stand med Beolab 7.1 højttaler fra B&O. TV er fra LG. Det betjenes med en Beo4 fjernbetjening.
Sted: Hune – Danmark
Neo 7 Adapter on a Sony TV - the customer lives in Ringe - Denmark
Dette flotte system med en Beovision 7 stand med en Beolab 7.1 højttaler er suppleret med 2 stk Beolab 8000 og en Beolab x. Det hele er betjent med en Neo 7 Adapter. TV er fra Sony.
Sted:Ringe – Danmark
Elegant opsætning med en Beovision 7.32 stand og en Beolab 7.1 højttaler med træ-lameller. Det gamle B&O TV er erstattet af et Sony 65″ TV, hvor Neo 7 forbinder de 3 produkter.
Sted: Vejle – Danmark
Neo 7 Adapter with and LG Tv and low stand from B&O
Meget flot setup med en lav Beovision 7-32 stand. Beolab 7 højttaleren er prydet med en flot træplade. Et LG TV erstatter det gamle B&O TV – det hele styres af en Neo 7 Adapter og en B&O fjernbetjening.
Sted: Grenoble – Frankrig
Sony TV with Neo 7 Adapter and a Beovision 7-40 stand
Der er monteret et Sony TV på en Beovision 7-40 stand med en Beolab 7.2 højttaler fra Bang & Olufsen. Det betjenes med en B&O fjernbetjening.
Sted: Aarhus – Danmark
Neo 7 Adapter on an LG Tv and Beovision 7 stand
Det gamle Beovision 7 TV fra B&O er opdateret med et nyt LG tv. Neo 7 konceptet med Neo 7 Adapter og VESA plade er monteret og det betjenes med en Beo4 fjernbetjening fra Bang & Olufsen.
Sted: Grindsted i Danmark

LG 65" på en Beovision 7-32 fod med Beolab 7 smuk påsat i Finland - styret med en Neo 7
Enkelt og flot i stuen står en Beovision 7-32 stand med et 65″ LG tv og en Beolab 7 – sammensat med en Neo 7 boks. Alt betjenes med en B&O fjernbetjening.
Sted: Helsinki – Finland
Elegant opsætning med et nyt TV efter 17 år som Beovision 7.32 – endnu flottere end før. Beolab 7.1 spiller stadig fantastik i denne skønne stue.
Sted: Zagreb, Kroatien
Neo 7 styrer Beovision 7 standen og et LG G2 TV i Spanien
Så flot kan en Beovision 7.40 stand opsættes med en Beolab 7.2 med træfront og et LG G2 TV – styret at Neo 7 boksen. Udsigt til vandet eller et smuk TV.
Sted: Spanien
Neo 7 styrer det spændende og kreative setup med et nyt TV på en Beovision 7-40 stand
Beovision 7-55 stand med et 65″ LG G3 TV i en flot og kreativ opsætning. Neo 7 styrer både standen, TV og lyd. En løsning, der kan nydes mange år fremover.
Sted: Milano, Italien
Neo 7 opdaterer Beovision 7.40 med et LG TV
Det første sted med en installation med en Neo 7 – i sommerhuset hos ejeren af Neomesteren – her er lavet mange test.
Sted: Danmark.

NeoRadio

Neo Radio - Herning - Danmark
Neo Radio spiller Internet kanaler på en BeoSound 9000.
Sted: Herning – Danmark
Neo Radio plays Internet Radio channels on a Beocenter 8500 in Holland
Neo Radio spiller Internet Radio kanaler på en Beocenter 8500 ud i Beolab 4500 & Beolab 5000. Grammofonen er en Beogram 9500, som styres af Beo6. En rigtig klassisk B&O opsætning.
Sted: Sassenheim – Holland
Neo Radio is playing Internet Radio channels in Germany at a B&O masterlink setup
En flot opsætning med Beovision 10 med Beocenter 2 afspiller Internet Radio kanaler med Neo Radio (og NeoStream). Beolab 3500 spiller med via masterlink.
Sted: Meerbusch – Tyskland
Neo Radio spiller Internet Radio kanaler over en Beocenter 2 og Beolab 8000 i Tyskland
Elegant og minimalistisk opsætning med Neo Radio, som afspiller Internet Radio kanaler på en Beocenter 2 ud i Beolab 8000 højttalere.
Sted: Baden Wurttemberg – Tyskland