Kunde løsninger og opsætning

Vores kunders løsning skal vise hvad vi virkelig kan.

På denne side vil du stedvis finde løsninger fra godkendte kunder. Dette er en liste vi vokser for hver dag, så brug gerne siden som inspiration til din egen hjemmeside eller blogger.

Neo 7 Adapter

Neo 7 Adapter with an LG TV
Denne løsning er på en Beovision 7-40 stand med Beolab 7.1 højttaler fra B&O. TV er fra LG. Det betjenes med en Beo4 fjernbetjening.
Sted: Hune – Danmark
Neo 7 Adapter on a Sony TV - the customer lives in Ringe - Denmark
Dette flotte system med en Beovision 7 stand med en Beolab 7.1 højttaler er suppleret med 2 stk Beolab 8000 og en Beolab x. Det hele er betjent med en Neo 7 Adapter. TV er fra Sony.
Sted:Ringe – Danmark
Neo 7 Adapter on an LG Tv and Beovision 7 stand
Det gamle Beovision 7 TV fra B&O er opdateret med et nyt LG tv. Neo 7 konceptet med Neo 7 Adapter og VESA plade er monteret og det betjenes med en Beo4 fjernbetjening fra Bang & Olufsen.
Sted:Grindsted i Danmark
Neo 7 Adapter with and LG Tv and low stand from B&O
Meget flot setup med en lav Beovision 7-32 stand. Beolab 7 højttaleren er prydet med en flot træplade. Et LG TV erstatter det gamle B&O TV – det hele styres af en Neo 7 Adapter og en B&O fjernbetjening.
Sted: Grenoble – Frankrig
Sony TV with Neo 7 Adapter and a Beovision 7-40 stand
Der er monteret et Sony TV på en Beovision 7-40 stand med en Beolab 7.2 højttaler fra Bang & Olufsen. Det betjenes med en B&O fjernbetjening. Sted: Aarhus – Danmark

Neo Radio

Neo Radio - Herning - Danmark
Neo Radio spiller Internet kanaler på en BeoSound 9000.
Sted: Herning – Danmark