Kunde løsninger og opsætning

Vores kunders løsning skal vise hvad vi virkelig kan.

På denne side vil du stedvis finde løsninger fra godkendte kunder. Dette er en liste vi vokser for hver dag, så brug gerne siden som inspiration til din egen hjemmeside eller blogger.

Neo 7

Neo 7 Adapter with an LG TV
Denne løsning er på en Beovision 7-40 stand med Beolab 7.1 højttaler fra B&O. TV er fra LG. Det betjenes med en Beo4 fjernbetjening.
Sted: Hune – Danmark
Neo 7 Adapter on a Sony TV - the customer lives in Ringe - Denmark
Dette flotte system med en Beovision 7 stand med en Beolab 7.1 højttaler er suppleret med 2 stk Beolab 8000 og en Beolab x. Det hele er betjent med en Neo 7 Adapter. TV er fra Sony.
Sted:Ringe – Danmark
Elegant opsætning med en Beovision 7.32 stand og en Beolab 7.1 højttaler med træ-lameller. Det gamle B&O TV er erstattet af et Sony 65″ TV, hvor Neo 7 forbinder de 3 produkter.
Sted: Vejle – Danmark
Neo 7 Adapter with and LG Tv and low stand from B&O
Meget flot setup med en lav Beovision 7-32 stand. Beolab 7 højttaleren er prydet med en flot træplade. Et LG TV erstatter det gamle B&O TV – det hele styres af en Neo 7 Adapter og en B&O fjernbetjening.
Sted: Grenoble – Frankrig
Sony TV with Neo 7 Adapter and a Beovision 7-40 stand
Der er monteret et Sony TV på en Beovision 7-40 stand med en Beolab 7.2 højttaler fra Bang & Olufsen. Det betjenes med en B&O fjernbetjening.
Sted: Aarhus – Danmark
Neo 7 Adapter on an LG Tv and Beovision 7 stand
Det gamle Beovision 7 TV fra B&O er opdateret med et nyt LG tv. Neo 7 konceptet med Neo 7 Adapter og VESA plade er monteret og det betjenes med en Beo4 fjernbetjening fra Bang & Olufsen.
Sted: Grindsted i Danmark

LG 65" på en Beovision 7-32 fod med Beolab 7 smuk påsat i Finland - styret med en Neo 7
Enkelt og flot i stuen står en Beovision 7-32 stand med et 65″ LG tv og en Beolab 7 – sammensat med en Neo 7 boks. Alt betjenes med en B&O fjernbetjening.
Sted: Helsinki – Finland

NeoRadio

Neo Radio - Herning - Danmark
Neo Radio spiller Internet kanaler på en BeoSound 9000.
Sted: Herning – Danmark
Neo Radio plays Internet Radio channels on a Beocenter 8500 in Holland
Neo Radio spiller Internet Radio kanaler på en Beocenter 8500 ud i Beolab 4500 & Beolab 5000. Grammofonen er en Beogram 9500, som styres af Beo6.
Sted: Sassenheim – Holland