Jeg har en Beovision 7-32 stand og vil sætte et nyt TV

Påsæt et nyt TV på Beovision 7-32 standen fra B&O og monter en VESA plade til det nyt TV. Pladen er forberedt til Neo 7 Adapter.

Det er fornuftig at opdatere TV’et på din Beovision 7-32 stand, da B&O TV’et er blevet forældet.

Du skal montere en VESA plade fra Neomesteren.

Beovision 7-32 stand med VESA plade fra Neomesteren samt en Beolab 7 højttaler

Afmonter først dit B&O TV.

VESA pladen skal først monteres på dit nye TV og derefter påsættes standen. Læs mere her

Billedet er vist med VESA pladen påsat – for at vise, hvordan den enkelt og elegant påsættes.

Du skal herefter bare fastspænde de to skruer, som B&O Tv’et var fastgjort med.

Når du køber en VESA plade fra Neomesteren, så medfølger der skruer og afstandstykker til påsætning af dit nye TV.

Du kan vælge mange fabrikater af TV til påsætning på din Beovision 7.32 stand. Alle TV har monteringshuller for påsætning af en plade med VESA standarden.

Neomesteren har to forskellige VESA plader til din Beovision 7.32 stand. Du kan også læse mere her.

VESA pladerne passer både på gulvstand, vægstand og bordstand.

Standen kan drejes i en 70 graders vinkel med et tryk på din Beo4 fjernbetjening.

Tabellen – på dette link – viser, hvilken VESA plade, du skal vælge til Beovision 7-32 stand.

Skærmen

Skærmen kan vippes lodret for at opnå den optimale synsvinkel. På en 40″ Beovision 7 stand er den funktion motoriseret – men det kræver at dit TV er i balance omkring midten. Det oprindelige Beovision 7 TV er i balance.

Drej dit TV

Med Neo 7 Adapter kan du programmere dit nye TV og standen til at dreje til din foretrukne TV position, hver gang du tænder TV’et med din Beo4 eller Beoremote One.

Læn dig tilbage i din yndlingsstol og lad standen dreje mod dig, når du tænder dit TV fra LG, Samsung, Loewe, Philips, Panasonic eller Sony. Du bestemmer selv dit nye TV.

Beolab 7 på standen

Husk at påsætte en Beolab 7 højttaler på din stand. Beolab 7 serien er fuld af avanceret teknologi og slank under dit nye TV. Det er svært at finde en TV soundbar, som spiller bedre.

Beolab 7 er en af de kraftigste stereo højttalere, som du kan sætte under dit TV. Den har 6 højttalerenheder og 6 ICEpower forstærkere – simpelhen én til hver højttaler.Samlet set får du 750 watt højttaler – meget mere end normalt – det giver den bedste film oplevelse, man kan ønske sig.

Du kan vælge Beolab 7-1 eller Beolab 7-2, som stereo højttaler under dit TV. Har du brug for den helt brede højttaler, så vælg Beolab 7-6 – den passer godt til store TV som 65″ og op.

Vælger du derimod at have Beolab 8000 eller Beolab 6000 højttalere kan du supplere med Beolab 7-4, som er en mono højttaler og virker godt som center højttaler under dit TV.

Beolab 7.1 giver en fantastisk dybde og detaljeret lyd, som er skabt til at gengive den menneskelige stemme. Selv de mest kræsne lyttere bliver tilfredse med.

Beolab 7.1 eller 7.2 eller 7.6 og endelig 7.4 fuldender dit setup med et nyt TV på en Beovision 7 stand.