Her er svar på dine spørgsmål om Neo Radio, Neo 7 og Neo TV

Få svar på alle dine spørgsmål om Neo Radio, Neo 7 og Neo TV samt alle andre tillægsprodukter fra Neomesteren (Neo FAQ).

Der er en fordel at downloade den aktuelle manual til dit Neo produkt før du går igang med opsætningen og klargøring. Der er manualer til Neo Radio, Neo 7, Neo TV og ande produkter.

Måske besvarer manualerne ikke alle tænkelig spørgsmål, så nedenstående FAQ (Spørgsmål & Svar) opbygges med de typiske sprøgsmål, som er kommet i forbindelse med hjælpe til installation og opsætning hos kunder i hele verden.

Neo produkter er nu installeret hos kunder i Danmark, Skandinavien, hele Europa, sågar hele verden – så langt væk som Australien, US og mange andre.

Du kan læse og hente manualerne her

Neo Radio

Hvilket kabel skal jeg bruge mellem Neo Radio og mit B&O audio produkt

Der skal bruges et powerlink kabel mellem Neo Radio og dit B&O audio produkt. Det er vigtigt, at det er et fuldmonteret powerlink kabel, eller vil Neo Radio ikke starte op.
Der findes mange "tynde" powerlink kabler, som ikke er fuldmonteret og de virker ikke med Neo Radio.

Læs mere om powerlink kabler her.

Hvordan indstiller jeg Internet radio kanalerne til Neo Radio

Neo Radio afspiller Internet radio kanaler og valget af de enkelte kanaler sker ved at logge ind på NeoStream med brugernavn og password.

Dit brugernavn og password kan du finde i velkomst brevet, som ligger i emballagen. Gem velkomst brevet, da brugernavn og password er helt unik for netop din Neo Radio.

Læs mere om NeoStream her

Når du har valgt dine nye kanaler på NeoStram, så husk at slukke for din B&O Radio og tænde igen - med din Bang & Olufsen fjernbetjening. Det gør, at de nye valgte kabaler hentes fra NeoStram og du er klar til at nyde musikken

<< 1 >>


Neo 7

Hvordan regulerer jeg lyden på min Beolab højttaler når jeg anvender Neo 7

Neo 7 boksen sidder mellem din Bang & Olufsen højttaler (Beolab) og dit ikke-B&O TV. Lyden reguleres i Neo 7 boksen.

Du skal bruge den B&O fjernbetjening (eks Beo4, Beo5, Beo6 eller Beoremote One) til at regulere lydstyrken.

TV'et egen højttaler er frakoblet og du kan derfor ikke bruge TV'ets egen fjernbetjening til at regulere lyden. Ideen er også, at lyden er meget bedre gennem din B&O højttaler end gennem TV'ets egen højttaler.

Du skal også bruge din B&O fjernbetejing til at betjente alt andet.

Hvilke TV kan jeg tilslutte, når der anvendes en Neo 7

Hvis du ønsker at opgradere din Beovision 7 fra B&O med et nyt TV, så kan du anvende Neo 7.

Der understøttes lige nu følgende TV: LG, Samsung, Philips, Sony, Panasonic og Loewe.

Hvilket TV er bedst ? Det kan man ikke svare på ... det er alle gode, så hver bruger har mulighed for at vælge. Neo 7 understøtter dem alle.

 

 

Hvorfor skal lyd udgangen på sættes til Optical out og PCM

Beolab højttalere fra B&O har typsik en indgang til lyd og stying af højttaleren.

Lyd indgangen er et analog signal, som tilføres via et kabel - et powerlink kabel. Læs mere om powerlink kabler her

Lyd udgangen fra dit nye ikke-B&O TV - eks et LG eller Samsung tv - er digitalt. Neo 7 konverterer den digitale lyd til analog signal, så Bang & Olufsen højttaleren kan forstå det.

Lyd udgangen på TV skal opsættes til PCM, da det er kodeformatet, som Neo 7 forstår. Desuden føres lyden optisk ud via et toslink kabel (et lysleder kabel), så det digitale signal overføres uden tab.

Vi kender det alle fra Internettet til hjemmet - her taler vi om fiber bredbånd. Fiber er optisk lys og på samme måde som Neo 7 modtager optisk signal fra TV.

Neo 7 virker ikke, hvis du har glemt at sætte lyd udgangen på TV til Optisk Out og PCM.

<< 1 >>